Våre tjenester

Vi kan hjelpe deg med det meste

Vi tilbyr kostnadseffektiv og høykvalitets reparasjon og service av biler og varebiler

Reparasjon

Vi utfører bilreparasjon med utgangspunkt i lang erfaring og solid kompetanse. Stop And Go service prioriterer kvalitet i alle ledd - med andre ord kan du forvente høy kvalitet på alt fra bilreparasjon og bilservice - til reservedeler og kundeservice.

Ta kontakt for pristilbud

Service

Full service

Vi tilbyr full service av bilen din. Full servicepakke inkluderer sjekk og skifte av oljefilter, luftfilter, kupefilter, drivstoffilter, motorolje og spylervæske. Vi utfører også en kontroll av lys, bilens for og bakstilling, bremser, all teknisk diagnostikk. Etter service stempler vi serviceheftet.

Oljeservice

Inkluderer sjekk og skifte av oljefilter, motorolje, samt kontroll av lys, bilens for- og bakstilling, bremser og diagnostikk.

Dekkhotell

Stop & Go kan tilby en trygg oppbevaring av dekkene dine på våre dekkhotell. 

Vi sørger for grundig rengjøring av dekk og felger før lagring. Da holder de seg bedre og forlenger dekkets levetid. Avbalansering bør gjøres før hver sesong. Kontroll av dekk og felger er et viktig sikkerhetstiltak. Vi sjekker at mønsterdybden er tilstrekkelig for å tåle en ny sesong. Må noe utbedres, får du beskjed i god tid. Forsikring sørger for at alle hjulene som er lagret på våre Dekkhotell, er dekket mot tyveri og brann.

Vi sender deg forslag om tidspunkt for hjulskift. Vi sørger for at bilen din blir riktig “skodd” i forhold til årstidene.

Ta kontakt for pristilbud